Оксиметър OxyEasy, Promo

Дисплей: Дигитален.
SpO2 измервателен обхват: 70 % - 99%.
Обхват за измерване стойностите на пулса: 30 bpm - 240 bpm.
Дисплей, отчитащ интензитета на пулса: Колониран.
Батерии: 2 х 1,5 V, алкални - тип ААА, адаптивен обхват: 2.6V ~ 3.6V .
Резолюция: 1% за SpO2 и 1 bpm за стойностите на пулса.
Точност при измерване: ±2% при стойности от 80% - 99% SpO2. Стойности по-малки от 70% се приемат за некоректни 
Устойчивост на заобикалящата светлина: Отклонението между стойността, измерена при естествена светлина в помещението, и тази в тъмната стая, е по-малко от ± 1%.
Функция за автоматично изключване: Уредът спира работа, когато потребителят извади пръста си от оптичния канал.
Оптичен сензор:
Червена светлина (с дължина на вълната 660 mn, 6,5 mW);
Инфрачервена светлина (с дължина на вълната 880 mn, 6,75 mW).
Аксесоари:
батерии (не са включени в комплекта), Ръководство за потребителя.

Наличност: Очакван

9,00 лв.

Можете да направите поръчка на
телефон 0885 144 287

Може да се свържете с нас чрез Facebook, Viber, WatsApp и др.

Smartfonix предлага качествени смартфони от водещи производители на изгодни цени. Може да прегледате устройствата при получаване

Може би ще проявите интерес и към следните продукти
Описание на продукта
Детайли

OxyEasy е най-достъпният уред, с помощта на който може да следите насищането на кръвта с кислород. Високите нива на кислород в кръвта са индикация за добрата работа на белите дробове, които са податливи на атака от респираторни вируси . Намаляването на нивата на кислород в кръвта способства за развитие на възпалителни процеси. Измерването на нивото на кислород в кръвта с помощтта на Оксиметър е безболезнено, отнема около 30 секунди и работи на оптичен принцип. Научно е доказано, че високите нива на кислород в кръвта не пропускат светлина с определена дължина на вълната. ПУЛСОКСИМЕТЪР Пулсовият оксиметър OxyEasy измерва какъв процент от хемоглобина, протеина в кръвта, който пренася кислород, участва в преноса на кислород. Допустимите нормални граници за пациенти без белодробни проблеми са от 92 до 99 процента. Защо е полезно да следим нивото на кислорода в кръвта си? Респираторните вируси (сред тях и най-актуалният в момента) обикновено атакуват белите дробове. В резултат на това намалява количеството кислород, което се пренася чрез кръвта. Това предизвиква възпалителни процеси в организма, които протичат по различен начин при различните хора в зависимост от “слабите места” на различните хора - предишни травми, по-стари заболявания или предразположеност към такива. Чрез ежедневно следене на кислорода в кръвта може да установите промяната и да предприемете действия преди да настъпят последствията и симптомите. Принцип на работа: Пулсовият оксиметър е базиран на процесор и двойка светодиоди (излъчватели) и към фотодиод (приемник) през полупрозрачната горна част, обикновено върха на пръста. Единият светодиод е червен, с дължина на вълната 660 nm, а другият е инфрачервен с дължина на вълната 940 nm. Поглъщането на светлина при тези дължини на вълните се различава значително между кръвта, заредена с кислород, и кръвта без кислород. Кислородният хемоглобин абсорбира повече инфрачервена светлина и позволява преминаването на повече червена светлина. Деоксигенираният хемоглобин позволява преминаването на повече инфрачервена светлина и поглъща повече червена светлина. Светодиодите последователно преминават през цикъла си на единия, после на другия, след което и двата се изключват около тридесет пъти в секунда, което позволява на фотодиода да реагира отделно на червената и инфрачервената светлина и също така да се коригира за базовата линия на околната светлина. Устройството има дисплей, на който се показват нивото насищането на кислорода в кръвта в проценти, както и сърдечният пулс в момента. Устройството работи с 2 батерии AAA (не са включени в комплекта за да се избегне риска от изтичане на батериите и повреда на устройството по време на транспортиране)

Характеристики
Характеристики
Код Oxy-Promo
Ревюта
Добави мнение
за Оксиметър OxyEasy, Promo
Как ще гласувате за този продукт? *
  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка
Къде да купя
Най-удобно и изгодно можете да закупите своя нов смартфон онлайн на:
 
 
Смартфоните се доставят в рамките на 24 часа на територията на България с право на преглеждане на пратката при получаване и право на връщане в рамките на 14 дни в случай, че покупката не съвпада с очакванията ви. Доставяме също до посочен от вас офис на Еконт.
Опциите за плащане са: наложен платеж при получаване, банков превод, кредитна карта.
 

Онлайн поръчки, направени след 16:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.