Ендоскоп uSmart E03 за Ulefone Armor 9/9E/13/16pro/18/18T/19/19T/21/24/26

180° двупосочно - лесно освобождаващо се двустранно огъване от 180°, което позволява вземането на малки сонди в ограничено пространство, последвано от предаване на ярки, ясни и цялостни видео и снимки на екрана на мобилния телефон чрез кабел. Камера с високо качество - запис на живо видео (MP4) и снимки (JPG) с резолюция 1280 х 720 пиксела. 6-те LED светлини значително подобряват осветеността на зоната за откриване.

Регулируема светлина - камерата с 6 димирани LED светлини може да регулира яркостта си, създадена за адаптиране към сложни условия на околната среда. Чрез натискане на бутона за осветление можете да превключвате на различни нива на яркост. Удобна дръжка за работа - оборудвана с физически бутони и държач за телефон отгоре, устройството е лесно за работа с ендоскопа, като едновременно проверява екрана, което прави изпълнението на проверките удобно за потребителите.

Комфортен физически бутон - Дръжката е оборудвана с бутони за бърз достъп до регулиране на яркостта на LED светлините, снимане и запис на видеоклипове, предлагайки лесен и професионален опит с индустриалните устройства.

Стандарт IP67 за водоустойчивост - Кабелът и камерата са оценени като водоустойчиви по стандарт IP67, което позволява да бъдат използвани в мокри среди като дренажни тръби, канализация, тоалетни и др. Полутвърд кабел - Змийската тръба е проектирана да може да се огъва свободно, запазвайки същевременно своята полутвърда структура. 1-метровият кабел е лесно разгъваем и навиваем, предлагайки гъвкавост и твърдост в едно. Освен това, кабелът е удължен, за да подобри предаването на сигнала и да осигури по-ясно качество на изображението.

Наличност: В наличност

249,00 лв.

Можете да направите поръчка на
телефон 0885 144 287

Може да се свържете с нас чрез Facebook, Viber, WatsApp и др.

Smartfonix предлага качествени смартфони от водещи производители на изгодни цени. Може да прегледате устройствата при получаване

Характеристики
Характеристики
Код uSmart E03
Гаранция 12 месеца
Ревюта
Добави мнение
за Ендоскоп uSmart E03 за Ulefone Armor 9/9E/13/16pro/18/18T/19/19T/21/24/26
Как ще гласувате за този продукт? *
  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка
Къде да купя
Най-удобно и изгодно можете да закупите своя нов смартфон онлайн на:
 
 
Смартфоните се доставят в рамките на 24 часа на територията на България с право на преглеждане на пратката при получаване и право на връщане в рамките на 14 дни в случай, че покупката не съвпада с очакванията ви. Доставяме също до посочен от вас офис на Еконт.
Опциите за плащане са: наложен платеж при получаване, банков превод, кредитна карта.
 

Онлайн поръчки, направени след 16:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Онлайн поръчки, направени в Събота и Неделя, ще бъдат доставени във Вторник.

Доставки до по-малките населени места, се обслужват според графика на логистичната фирма.