Абонирай се за RSS данни

Екстремни смартфони

Смартфонът вече е неделима част от нашето ежедневие.
Само за 15 години станахме свидетели на еволюцията не едно устройство, което служеше само да можем да разговаряме дистанционно без ограничения и без кабел, до едно устройство, което съчета функциите на почти всички устройства от нашето ежедневие:

- Музика, радио, телевизия; -
- Видео, при това на живо, при това във висока резолюция;
- Навигация и то прецизна
- Фотоапарат, видео камера и още и още ...

Но това не е достатъчно. Когато имаш всички устройства в едно, не искаш да ги загубиш заедно с цялата информация в тях само за миг, защото по някаква причина смартфона е паднал на камък или във вода. Ето така бързо се появиха ударо и водоустойчивите телефони и така те бързо станаха популярни сред хора с активен начин на живот и хора с екстремни професии.
Смартфоните станаха и професионално устройство. Вече предлагаме смартфони с термо камера, с камера за нощно виждане, с ендоскопична камера и още много други, които може да разгледате в секцията екстремни смартфони. Smartfonix предлага ударо и водоустойчиви смартфони от водещи марки, като Ulefone, Blackview, Umidigi и др., гарантираме ниска цена (имаме евтини смартфони с добри параметри за 149 Лв), незабавна доставка, 2г. гаранция и сервиз в България.

За гаранционно покритие виж тук.

Поръчки 25 -36 от 43

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Поръчки 25 -36 от 43

на страница

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4